Appreciatie

Bij AGODI wordt hij omschreven als "herenboer". Hiermee wil AGODI aangeven dat hij zowel in omvang (aantal scholen) als in kwaliteit bij de top van de schoolautomatiseerders hoort. Hij haalde als eerste de blauwe wimpel om met EDISON te mogen starten.

Appreciatie Ook de Vlerickx studie gaf hem een zeer goede beoordeling. AGODI heeft een Dimarso-enquête laten uitvoeren. Een representatief staal uit 3500 scholen kregen vragen i.v.m. EDISON en de gebruikte schooladministratie. Het onderzoek toonde aan dat de leverancier "BROEKX BV" het hoogst scoorde wat tevredenheid betreft (91%). De volgende leverancier kreeg een 80% tevredenheid. Wij zijn zeer gelukkig dat de scholen ons deze tevredenheid van 91% hebben gegeven. Hierdoor zijn we niet alleen zelf tevreden over ons product maar ook de gebruiker. Wij proberen er immers alle dagen aan te werken om deze tevredenheid te behouden.

Wij zijn eveneens zeer blij dat steeds meer nieuwe scholen kiezen voor onze schooladministratie. Mogen we hopen dat deze scholen even tevreden zijn als onze huidige scholen zoals de dimarso-enquête aantoonde. Trouwens niet de grootste, maar de beste zijn, dat telt.

Mede door de ondersteuning van al zijn scholen, de vlerickx-studie, AGODI, het EDISON-project, het DISCIMUS- en DAVINCI-communicatiesysteem is hij uitgegroeid tot BROEKX BV die garant staat voor kwaliteit en service.